Milli Savunma Bakanı Yılmaz: İnsanların en

Milli Savunma Bakanı Yılmaz: İnsanların en hayırlısı, insanlara hizmet edendir. Biz de insanlara hizmet yolunu AK Parti yoluyla seçtiğimizi düşünüyorum


SİVAS (A.A) - Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, İnsanların en hayırlısı, insanlara hizmet edendir. Biz de insanlara hizmet yolunu AK Parti yoluyla seçtiğimizi düşünüyorum dedi.
     AK Parti Sivas İl Başkanlığınca bir düğün salonunda düzenlenen iftar programına katılan Yılmaz, Ramazan ayının rahmet, bereket ve dayanışma ayı olduğunu belirtti. Ramazan ayında kötülüklerin azaldığını ve hayırda yarışın arttığını ifade eden Yılmaz, yardımlaşmanın önemine dikkati çekti.
     Asıl zenginliğin elinde olanı dağıtabilmek olduğunu vurgulayan Yılmaz, Cenabı Allah, hak yolunda harcanana, verilene misliyle karşılık olarak verir. En azından kardeşler arasındaki sevgiyi artırır. İşte bu sevgi artarsa yaşadığınız ortam da dünyanız da cennete döner. Eğer komşusu açken kendi tok yatarsa bu bizden değil denir ifadelerini kullandı.
     İhtiyaç sahiplerine yardım yapılması çağrısında bulunan Yılmaz, Hem AK Parti ailesi olarak hem Sivaslılar olarak hem bu ülkenin vatandaşı olarak, hiçbir ayrım yapmaksızın Hakkariden Edirneye kadar kimin ne ihtiyacı varsa, eğer yapabiliyorsak mutlaka yardım etmemiz lazım. Ama herkesin yardım etme durumu yok, o halde en kolayı dua etmektir. Hepimiz lütfen dua edelim. Ne için dua edelim. Ülkemizin birliği, beraberliği için, yine tüm milletimizin hepsini Cenabı Allahın tüm sıkıntılardan uzaklaştırması için ve aramızdaki sevgiyi artırması için dua edelim diye konuştu.
     Sevgi ve kardeşliğin önemine dikkati çeken Yılmaz, Cenabı Allah aramızdaki sevgiyi artırsın dedi.
     İnsanların en hayırlısının, insanlara hizmet eden olduğunu belirten Yılmaz, Biz de insanlara hizmet yolunu AK Parti yoluyla seçtiğimizi düşünüyorum ifadelerini kullandı.
     Tüm İslam aleminin Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramını kutlayan Yılmaz, Huzur içinde, gönül rahatlığıyla nice bayramlar diliyorum. Yarınınız bugününüzden daha aydınlık ve daha umut dolu olsun diyorum diye konuştu.
     Yemeğe, AK Parti Sivas milletvekilleri Mesude Nursuna Memecan, Hilmi Bilgin ve Ali Turan ile partinin Sivastaki yöneticileri katıldı.
    
     Muhabir: Serhat Zafer - Muzaffer Akyüz
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Milli Savunma Bakanı Yılmaz: İnsanların en Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER