Minikler de harçlıklarıyla Bank Asya'ya destek oluyor

Minikler de harçlıklarıyla Bank Asya'ya destek oluyor

Sivaslı çocuklar, polis baskınıyla yönetimine el konulan Bank Asya'ya destek vermek için harçlıklarıyla hesap açtırdı. Kimisi kumbarasında biriktirdiği harçlıklarını kimisi karne hediyelerini şubeye getirerek hesap açtırdı.

Polis baskınıyla yönetimine hukuksuz bir şekilde el konulan Bank Asya'ya desteğe çocuklar da katıldı. Sivaslılar, ellerindeki parayı bankalarına destek olmak için şubeye götürdü. Büyükler aylıklarını ve biriktirdikleriyle hesap açtırırken, küçükler ise harçlıklarını ve karne hediyelerini şubeye getirerek hesap açtırdı.

KARNE HEDİYESİYLE BANKAYA GELDİ

Bankanın en minik müşterilerinden Muhammed Dursun Yücel, hesap açtıranlar arasındaydı. 6 yaşındaki anaokulu öğrencisi Yücel, karne hediyeleriyle şubeye gelerek hesap açtırdı. Minik Yücel, hesabına para yatırmaya devam edeceğini söyledi.

HARÇIKLARINI BİRİKTİRDİĞİ KUMBARASINI GETİRDİ

Diğer bir minik müşteri ise 7 yaşındaki Muhammed Mertcan Işık'tı. İlkokul birinci sınıf öğrencisi Işık, harçlıklarını biriktirdiği kumbarasını bankaya getirerek hesap açtırdı. Minik Mertcan, kumbarasını banka memuruna teslim ederken oldukça mutluydu. Muhammed Mertcan, kumbarada harçlıklarını biriktirerek bankaya yine geleceğini ifade etti.
CİHAN
<< Önceki Haber Minikler de harçlıklarıyla Bank Asya'ya destek oluyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER