MKÜ Rektörü Güder Hataysporu ağırladı

MKÜ Rektörü Güder Hataysporu ağırladı -Rektör Güder: Hataysporun başarısı için her türlü katkıyı vermeye hazırız


HATAY (A.A) - Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, Hatayspor Yönetim Kurulu ve futbolcularına yemek verdi.
     Güder, MKÜ Tayfur Sökmen Yerleşkesi ana yemekhane binasında gerçekleşen etkinlikte yaptığı konuşmada, Hataysporun başarısı için her tülü katkıyı vermeye hazır olduklarını söyledi.
     Hataysporun daha üst liglerde yer almayı hak eden bir kulüp olduğunu belirten Güder, Hatayın eğitim, kültür, sanat ve sporuna destek vermek için projeler geliştirdiklerini, Hataysporun başarısı için de her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.
     Güder, kentte çok sağlıklı bir spor kamuoyunun oluşması için Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulunun (BESYO) katkılarıyla projeler üretmenin gayreti içerisinde olduklarını belirtti.
     Hatayspor Kulüp Başkanı Hikmet Çinçin ise takımın bir hafta içinde üç müsabakaya çıkacağını buradan aldıkları moralle her üç karşılaşamadan da 3 puanla dönmeyi hedeflediklerini ifade etti.
     Hataysporun son zamanlarda altyapıya çok önemli yatırımlar yaptığının altını çizen Çinçin, 13-18 yaş gruplarında 5 takımda, 150 sporcunun mücadele verdiğini, takımın geleceğinin bugünden çok daha iyi olacağını söyledi.
     Çinçin, altyapıya önem verip, takımı geleceğe hazırladıklarını, son dönemde FİFA standartlarında bir sentetik sahayı hem altyapı takımları hem de futbol okullarına kazandırdıklarını kaydetti.
     Hatayın spor tesisi açısından çok fakir bir il olduğunu ve var olan tesislerin de işlevlerini hakkıyla yerine getiremez duruma geldiğine işaret eden Çinçin, Adalet Bakanı Sadullah Erginin girişimleriyle kente 250 milyon lira harcanarak yapılacak olan spor kompleksinin çok önemli bir ihtiyacı gidereceğini dile getirdi.
     Çinçin, MKÜ ve dolayısıyla Rektör Güderin spora verdiği bu desteklerin çok önemli olduğunu MKÜ ile yapılacak her türlü işbirliğe hazır olduklarını ifade etti.
     Güder, Başkan Çinçin, Teknik Direktör Ahmet Ertem ve takım kaptanı Erhana çiçek vererek 2. ligde başarılar diledi.
     Etkinlikte Rektör Güder, Başkan Çinçin ve futbolcular hep birlikte şarkılar söyledi.
    
    
     Muhabir: Abdulgafur Kılıç
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber MKÜ Rektörü Güder Hataysporu ağırladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER