MOBESE bu kez ilginç görüntüleri kaydetti

MOBESE bu kez ilginç görüntüleri kaydetti -Elazığda, eşeği ile kırmızı ışıkta bekleyen vatandaş, sokak ortasında dans eden gençler, yola fırlayıp araçlara vurmaya çalışan bir kişi kameralarca kaydedildi (Görüntülü)


ELAZIĞ (A.A) - Elazığda, Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameralarına ilginç görüntüler yansıdı.
     Elazığ Emniyet Müdürlüğü tarafından basınla paylaşılan görüntülerde, yaşlı bir vatandaşın, eşeğinin üzerinde kırmızı ışıkta araçlarla birlikte beklemesi ve yeşil ışığın yanmasıyla hareket etmesi görülüyor. Yine iki ayrı noktada dans eden gençler görüntülere yansıyor.
     Görüntülerde ayrıca, Hürriyet Caddesi üzerinde yola fırlayıp buradan geçen araçlara vurmaya çalışan bir kişi ile alkollü olduğu belirtilen bir vatandaşın Hozat Garajı mevkisinde yol ortasına koyduğu oturakta oturması yer alıyor.
     Orduevi Kavşağına hızla girerek kontrolden çıkan bir otomobilin, boş bir alana park eder gibi yanaşmasının bulunduğu görüntülerde, sürücüsünün el frenini çekmeyi unuttuğu bir otomobilin geriye doğru gitmesi ve lastiklerinin orta refüje temas etmesiyle durması görülüyor.
     Sepetli bir motosikletin otomobili ip yardımıyla çekmesinin yer aldığı görüntüler, çeşitli sürücü ve yaya hataları ile son buluyor.
    
     Muhabir: Emrah Gökmen
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber MOBESE bu kez ilginç görüntüleri kaydetti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER