Niğde ve Bor protokolü bir araya

Niğde ve Bor protokolü bir araya geldi


NİĞDE (A.A) - Niğde ve Bor protokolü, yemekte bir araya geldi.
     21. İkmal Komutanlığı Sosyal Tesislerinde, Bor Merkez Kasaba ve Köylerini Kalkındırma Derneği Başkanı Abdurrahman Yılmazın düzenlediği yemeğe, Vali Yardımcıları Abdullah Uçgun, Hanlar İden ve Mustafa Karaca, Niğde Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Emirhan Yardan, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Bilgehan Öztürk, Niğde Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mustafa Kaçmaz, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, 21. İkmal Merkez Komutanı Albay Fatih Dağlı, 7. Bakım Merkez Komutanı Albay Erol Çetin, emekli Astsubay Ersin Ermiş ve emekli Astsubay Cemal Kuşakcı katıldı.
     Yoğun çalışma temposu nedeniyle resmi ve rutin görüşmelerin dışında Bor ve Niğde protokolünün bir araya gelemediğini belirten Yılmaz, kaynaşmak, görüşmek ve sohbet amaçlı buluştuklarını ifade etti.
     Niğdenin gelişmesi ve sorunlarının çözülmesi için ellerinden geldiğince gayret etmeye çalıştıklarını vurgulayan Yılmaz, İlimize gelen bakanlarımıza ve siyasetçilerimize iadeyi ziyarette bulunuyoruz. Ziyaretlerimizde ilimizin altın anahtarını hediye ettik. Hoşgörü ile karşılandık ve ayrıldık. Niğde ve Bor olarak birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız dedi.
    
     Muhabir: Betül Abbak
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Niğde ve Bor protokolü bir araya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER