MOSDER yeni başkanını seçti

MOSDER yeni başkanını seçti -MOSDERin 7. dönem başkanı NDesign Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güleç oldu


ANTALYA (A.A) - Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Genel Kurulunda 7. dönem başkanlığına NDesign Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güleç seçildi.
     MOSDERden yapılan yazılı açıklamaya göre, MOSDER Genel Kurulu, Antalyada gerçekleştirildi. 2 yıldır MOSDER başkanlığını yapan Alfemo Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu, görevini NDesign Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleçe devretti. Genel kurulda MOSDER yönetim kuruluna İsmail Doğan, Bekir Boydak, Nuri Öztaşkın ve Bülent Bayram seçildi.
     MOSDERin 7. Dönem Başkanı Ahmet Güleç, mobilya sektörünün, yeniliklere açık yapısı, kalite ve tasarımı birleştiren üretimi sayesinde dünya çapında beğeni topladığını ve ihracat hacminin artırdığını kaydetti.
     Türk Mobilyası stilinin oluşturulması ve tasarım yatırımlarının sürdürülmesinin markalaşma açısından büyük önem taşıdığının altını çizen Güleç, sektörü nitelik ve nicelik anlamında büyütmek, daha fazla katma değer ve tasarım odaklı büyüme yönünde ilerlemenin hedefleri arasında yer aldığını kaydetti.
     Sektörün kalitesini artırmaya yönelik faaliyetlerle dünyada tanınan ve saygı gören Türk Mobilyasını yaratmak için çalışmaya devam edeceklerini bildiren, Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023 yılında mobilya ihracatında dünyada ilk 5 ülke arasında olmayı hedefliyoruz ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Güç Gönel
     Yayıncı: Hamdi Ateş
<< Önceki Haber MOSDER yeni başkanını seçti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER