Moskovada Türkiye gecesi düzenlendi

Moskovada Türkiye gecesi düzenlendi -TÜROFED Başkanı Ayık: -"Kültür ve Turizm Bakanlığı ile organize edilen gecelerin ilkini Moskovada başlattık. Bundan sonra diğer önemli pazarlarda da benzer geceler organize edeceğiz"


ANTALYA (A.A) - Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) tarafından, Rusyanın başkenti Moskovada Türkiye gecesi düzenlendi.
     Geceye Rus pazarında faaliyet gösteren ve Türk turizmine katkı sağlayan tur operatörleri, havayolu şirketleri, basın birlikleri ile Rus turizm yetkililerinden oluşan yaklaşık 300 davetli katıldı.
     TÜROFED Başkanı Osman Ayık, gecede yaptığı konuşmada, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türk turizmine hizmet veren önemli firmaları sezon öncesinde onurlandırmak istediklerini söyledi. Turizmciler olarak Türkiye-Rusya ilişkilerini çok önemsediklerini anlatan Ayık, "Turizmci dostlarımızla iki ülke arasındaki iyi ilişkileri geliştirmek istiyoruz. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile organize edilen gecelerin ilkini Moskovada başlattık. Bundan sonra diğer önemli pazarlarda da benzer geceler organize edeceğiz" dedi.
     Gecede Moskova Kültür ve Turizm Müşaviri Celal Kılıç ve TÜROFED Başkanı Osman Ayık tarafından Rusyada faaliyet gösteren ve Türkiyeye en fazla turist getiren tur operatörleri ile Rusya Federal Turizm Ajansı, Rusya Gazeteciler Birliği, Aeroflot, Transaero, THY, ICF Airports, Antalya Gazeteciler Cemiyeti, Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği (TUYED), Enda Tour ve Titanic Hotels yetkililerine teşekkür plaketi verildi.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Moskovada Türkiye gecesi düzenlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER