Müftüoğlunun Finlandiyanın Alanya Fahri Konsolosluğuna atanması

Müftüoğlunun Finlandiyanın Alanya Fahri Konsolosluğuna atanması -Kuddusi Müftüoğlu: -İki ülke arasında sosyal ve ekonomik anlamda önemli bir görev


ANTALYA (A.A) - Finlandiyanın Alanya Fahri Konsolosluğuna atanan Türkiye Futbol Federasyonu üst klasman hakemlerinden Kuddusi Müftüoğlu, İki ülke arasında sosyal ve ekonomik anlamda önemli bir görev dedi.
     Türkiye Futbol Federasyonu üst klasman hakemlerinden Kuddusi Müftüoğlu, Finlandiyanın Alanya Fahri Konsolosluğuna atanması dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi. Finlandiya Fahri konsolosluğu için yıl sonunda adaylığının kabul edildiğini dile getiren Müftüoğlu, bölgede 2 bin 500 Finlandiyalının yaşadığını, yaz aylarında da Finlandiyadan yaklaşık 50 bin kişinin turistik amaçlı bölgeye geldiğini anlattı.
     Finlandiyalıların bölgede yaşayabilecekleri sıkıntılarda fahri konsolos olarak kendisinin görev yapacağını belirten Müftüoğlu, İki ülke arasında sosyal ve ekonomik anlamda önemli bir görev. Yarın görevi aldıktan sonra ben de bundan sonraki süreçte elimden geleni yapacağım dedi.
     Müftüoğlu, hakemliği bırakıp bırakmayacağına yönelik bir soruya da, Yıl sonunda hakemliği bırakabilirim. Zaten 45 yaşında doğal olarak hakemlerimiz emekli oluyor. Bu anlamda zamanı da gelmişti diye yanıt verdi.
     Hakemlikten sonra siyasete girip girmeyeceğine yönelik soru üzerine de Müftüoğlu, Daha önce Alanya Belediye Başkanlığına aday adayı olmuştum. Değerlendirmemiz süreç geldiğinde yapılır. Şu anda bunu yapmak doğru değil. O süreç geldiğinde değerlendirmemizi yaparız dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt / Güç Gönel
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Müftüoğlunun Finlandiyanın Alanya Fahri Konsolosluğuna... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER