Muğlada iş yerinden hırsızlık iddiası

Muğlada iş yerinden hırsızlık iddiası -Bodrumdaki bir marketten yaklaşık 3 bin lira değerinde 30 şişe içki çaldığı iddia edilen kişi, tutuklandı -Hırsızlık anı, marketin güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi


MUĞLA (A.A) - Bodrumun Konacık beldesindeki bir marketten meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili bir kişi tutuklandı.
     AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Konacık beldesi Atatürk Bulvarındaki bir markette içkilerin çalındığının belirlenmesi üzerine polise ihbarda bulunuldu. Yapılan araştırmada, markete lüks bir otomobil ile gelen bir kişinin çeşitli defalarda değeri yaklaşık 3 bin lira olan 30 şişe içki çaldığı tespit edildi. Bodrum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, H.N. (41) olduğu belirlenen zanlıyı takip etmeye başladı. Marketin dışında gizlenen polis ekipleri, H.Nyi marketten çaldığı içki şişeleri ile çıkarken suçüstü yakaladı.
     Zanlının üzerinde ve aracında yapılan aramalarda, marketten çaldığı iddia edilen toplam 30 şişe içki bulundu. Değişik suçlardan sabıkalı olduğu belirlenen H.N, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı, çıkarıldığı mahkemece İş yerinden hırsızlık suçlamasıyla tutuklandı.
     Bu arada H.Nnin marketten içki çalma anı, güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülendi. Zanlının reyonlardan sepetine koyduğu şişeleri daha sonra elbisesinin içine koyarak dışarıya çıkardığı anlaşıldı.
    
     Muhabir: Ali Ballı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Muğlada iş yerinden hırsızlık iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER