Muradiyede cinayet

Muradiyede cinayet -Lise öğrencisi, babasına ait bakkal dükkanında uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi


VAN (A.A) - Muradiye ilçesine bağlı Doğangün köyünde yaşayan lise öğrencisi, babasına ait bakkal dükkanında uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi.
     İlçe merkezine 40 kilometre uzaklıktaki Doğangün köyünde yaşayan lise 1. sınıf öğrencisi Fırat Turgul (14), babasına ait bakkal dükkanında bulunduğu sırada, T.Knın silahlı saldırısına uğradı. Turgul, olay yerinde yaşamını yitirdi.
     Turgulun cenazesi, Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından otopsi için Muradiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
     Jandarma ekipleri olayın ardından köyde yoğun güvenlik önlemi alarak T.Knın yakalanması için çalışma başlattı.
     Baba İshak Turgul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen yıl katil zanlısı T.Knın eşi ile kendi ailelerinden bir kişinin birlikte olduğu yönünde bir iftiranın ortaya atıldığını, bu nedenle de T.K. ile namus meselesi yüzünden aralarında husumet oluştuğunu iddia etti.
     T.Knın, iftiradan sonra ailelerinden bir kız ile evlenmek istediğini, ancak aile olarak bu duruma karşı çıktıklarını anlatan baba Turgul, köyde gerçekleştirdiği çeşitli olaylardan dolayı firar olan T.Knın, sabah saatlerinde köye geldiğini ve oğlunu öldürdükten sonra yine kayıplara karıştığını öne sürdü.
     Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
    
     Muhabir: Seracettin Seçkin
     Yayıncı: Levent Harman

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER