Muratpaşa Belediye Meclisi 2013ün ilk toplantısını

Muratpaşa Belediye Meclisi 2013ün ilk toplantısını yaptı


ANTALYA (A.A) - Muratpaşa Belediye Meclisi 2013ün ilk toplantısını yaptı.
     Parti grup sözcülerinin yeni yıl temennileri ile başlayan mecliste, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen 2013, ülkemiz, kentimiz ve bizler için barış, huzur yılı olsun dedi.
     Toplantıda, önergelerle 25 gündem maddesini görüşüldü. 5 kişilik Denetim Komisyonuna gizli oylama ile yapılan seçimler sonucu CHPden Mehmet Tosun, İbrahim Akkaya, Ali Er ile Devlet İlkay Öncel ve AK Partiden Kasım Birol Yılgın seçildi.
     Toplantıda, Muratpaşa Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi ücretlerinin belediyede görevli memur ve işçi personelin çocuklarına yüzde 50 indirimli uygulanması karara bağlanırken, Bilgi İşlem Müdürlüğü ile İşletme ve İştirakler Müdürlüğü bütçelerinin oluşturulması, norm kadro, sözleşmeli personel istihdamı, mevcut sözleşmeli personellerin sözleşmelerinin yenilenmesi, geçici işçi vize teklif cetveli, pazar yerleri kuruluş yönetmeliği Plan ve Bütçe Komisyonuna gönderildi.
     Muratpaşa Belediyesi Ocak ayı Meclis Toplantısında Muratpaşa Mahallesindeki mülkiyeti belediyeye ait 2 dairenin satışı ile ilgili encümene yetki verilmesi ile Meltem, Altındağ ve Güzeloba mahallelerine ATM yeri tahsis talebi kabul edildi.
     Kızılarık Mahallesindeki arsa satışı ile Bayındır-Soğuksu Kentsel Dönüşüm Projesi ile oluşturulan site içinde yer alan 26 dairenin satışı Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. Meclis, kalan gündem maddelerinin ilgili komisyonlara gönderilmesi ile sona erdi.
     Muratpaşa Belediye Meclisi komisyonlara gönderilen gündem maddelerini görüşmek üzere 7 Ocak Pazartesi günü saat 11.00de tekrar toplanacak.
    
     Muhabir: Yunus İçen
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Muratpaşa Belediye Meclisi 2013ün ilk toplantısını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER