Muşta Haydi Mahalle Maçına projesi

Muşta Haydi Mahalle Maçına projesi -Projesi kapsamında ilköğretim öğrencileri sinemaya götürüldü


MUŞ (A.A) - Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesince yürütülen Haydi Mahalle Maçına projesi kapsamında, ilköğretim öğrencileri sinemaya götürüldü.
     İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Toplum Destekli Polislik Şubesince yürütülen Haydi Mahalle Maçına projesi kapsamında, bir hafta boyunca 600 çocuğun sinemaya götürüleceği bildirildi.
     Açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Daha önceden proje kapsamında çocuklarımızı Kıbrıs, Aydın Didim ve İstanbula götürdük. Şimdi de proje çocuklarımızı sinemaya götürüyoruz. Özellikle kentteki yatılı ilköğretim okullarında bulunan ve hiç sinemaya gitmeyen öğrencileri, sinemayla buluşturduk. Çocuklarımız toplu halde Çanakkale 1915 filmini izledi. Daha küçük yaştakilerse ayrı bir salonda Buz Devri filmini seyretti. Filmin ardından yemek yiyen çocuklarımız eğlence merkezinde oyun oynadı.
     Çocuklarla sinemaya gelen Alparslan Kız Yatılı İlköğretim Bölge Okulu rehber öğretmeni Emel Özgür ise, Emniyet Müdürlüğünce yürütülen proje kapsamında, çocukları sinemaya getirdiklerini kaydetti.
     Özgür, Çocukları belirlerken hiç sinemaya gitmeyen çocukları tercih ettik. Bu sayede çocuklarımız eğlenceli vakit geçirdi dedi.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım / Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Muşta Haydi Mahalle Maçına projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER