MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı

MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Çepni: -Coğrafyamızda akan kanın durması adına kestiğimiz kurbanlar, bedel olur da bu kanlar durur diye temennide bulunuyoruz


BURSA (A.A) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çepni, Coğrafyamızda akan kanın durması adına kestiğimiz kurbanlar, bedel olur da bu kanlar durur diye temennide bulunuyoruz dedi.
     Çepni, MÜSİAD Bursa Şubesindeki geleneksel bayramlaşma töreninde, birlik ve beraberlik temennisini dile getirerek, tüm İslam aleminin Kurban Bayramını kutladı.
     Suriyedeki geçici ateşkese değinen Çepni, Coğrafyamızda akan kanın durması adına kestiğimiz kurbanlar, bedel olur da bu kanlar durur diye temennide bulunuyoruz. Komşumuz Suriyede silahlar sustu, ama akan Müslüman kanıdır. Ne hikmetse yakın coğrafyamızda bunlar hep yaşanıyor. Bunlar bizleri derinden üzüyor. Dünyaya baktığımız zaman, ne hikmetse çatıdan bir kiremit düşse hep bir Müslümanın başına düşüyor. Bu nasıl bir tesadüftür- Bunları iyi irdelemek lazımdır diye konuştu.
     AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su ise Türk hayırseverlerinin başta Afrika olmak üzere birçok ülkeye yardımda bulunduğunu söyledi.
     Türkiyedeki bir kurban fiyatına orada 2 veya 3 kurban kesilebileceğini belirten Su, şunları kaydetti:
     Oralara çok büyük miktarlarda yardımların gittiğini görüyoruz. Çok büyük hizmetler yapılıyor. Gelişen teknoloji ve değişen imkanlarla dünyanın küçük bir köye dönüştüğü bir zamanda Afrikadaki bir yoksulu görüp de burada rahat bayram yapmak, yediğiniz ve yediğimiz tatlının boğazımızdan rahat geçmesi mümkün değil. Yardımlar sele dönüşüyor.
     Bayramlaşma törenine, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Gürses ve çok sayıda iş adamı katıldı.
    
     Muhabir: Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER