MÜSİAD Siirt Temsilciliği için iş adamı

MÜSİAD Siirt Temsilciliği için iş adamı Muammer Kılıçaslana yetki verildi


SİİRT (A.A) - Siirtte teşkilatlanma çalışmaları süren Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneğince (MÜSİAD) Siirt temsilciliğinin kurulması için iş adamı Muammer Kılıçaslana yetki verildi.
     İş adamı Kılıçaslan, yaptığı açıklamada, MÜSİADın 1990 yılında İstanbulda kurulduğunu ve hızla tüm Türkiyede teşkilatlandığını ifade ederek, Siirtin bu anlamda geç kaldığını söyledi.
     Genel merkezden Siirt şubesinin kurulması için yetki aldığını ifade eden Kılıçaslan, şöyle dedi:
     Bilindiği üzere MÜSİAD ülkemizin saygın, sağduyulu, hür teşebbüsten yana faaliyet gösteren bir dernektir. ISO 9001-9002 kalite belgelerine sahip olan MÜSİAD, ülkemizde yaşanan sorunların çözümü konusunda yalnızca iş adamlarını değil toplumun tümünü gözetmiş, doğru, akılcı ve bilimsel çözüm önerileri ile katkıda bulunmuştur. İşte böylesine önemli bir derneğin ilimizde teşkilatlanmamış olmasını bir eksiklik olarak görerek gerekli başvuruları yaptık. Dernek genel merkezi ilde teşkilatlanma konusunda bana yetki verdi. Bu yetkiyi aldıktan sonra hızla kolları sıvadım. İlimizdeki iş adamları ve firmaları gezerek onlara MÜSİADı anlatmaya ve derneğimize üyeliğe davet etmeye başladım. Dernek bürosunu oluşturduk. Şimdi üye kaydı yapıyoruz. En kısa zamanda ildeki teşkilatlanmamızı tamamlayacağız.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen- Zekeriye Güneş / Sema Kaplan
     Yayıncı: Necdet Doğruyol
<< Önceki Haber MÜSİAD Siirt Temsilciliği için iş adamı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER