Musluk hırsızlarına asma kilitli önlem

Musluk hırsızlarına asma kilitli önlem -Tarsusta bir okul yönetimi, musluk çalan hırsızları engellemek için okulun bahçesindeki çeşmeye asma kilitli kapak yaptırdı


MERSİN (A.A) - Tarsusta bir okulun yönetimi, musluk çalan hırsızları engellemek için okulun bahçesindeki çeşmeye asma kilitli kapak yaptırdı.
     AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Gazipaşa Mahallesindeki Lütfiye Benli İlköğretim Okulunun bahçesinde bulunan musluklar daha önce kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce 3 kez çalındı.
     Hırsızları engellemek için çare arayan okul yönetimi, çeşmelerin bulunduğu kısma sacdan kapak yaptırdı. Okul çıkışlarında muslukların bulunduğu kısmı asma kilitle kapatan yetkililer, uygulamayla hem muslukların çalınmasını engelliyor hem de su israfının önüne geçiyor.
     Sacdan yapılan kilitli bölme sayesinde artık hırsızlardan kurtulduklarını belirten okul yetkilileri, Eskiden geceleri Acaba okulun muslukları çalındı mı- düşüncesiyle uyuyamıyorduk. Bu bölme sayesinde hem hırsızlardan korunuyoruz hem de okulun suyunu açık bırakıp gidenlerden, araba yıkamaya gelenlerden kurtuluyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Ahmet Can Erdoğan / Mustafa Çiftçi / Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Musluk hırsızlarına asma kilitli önlem Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER