Mut Belediye Başkanı Orhan:

Mut Belediye Başkanı Orhan: -3.5 yılda ilçenin gelişimi ve refahı için hizmet verdik


MERSİN (A.A) - Belediye Başkanı Murat Orhan, 3.5 yılda ilçenin gelişimi ve refahı için hizmet verdiklerini bildirdi.
     Orhan, makamında düzenlediği basın toplantısında, iktidarı hiç bir zaman milleti ezme ve üzerlerinde hüküm sürdürme aracı olarak görmediklerini söyledi.
     3.5 yılda ilçenin gelişimi ve refahı için hizmet verdiklerini ifade eden Orhan, Kızıldağda özel bir şirket tarafından işletmeciliği yapılacak taş ocağı işletmesiyle ilgili kamuoyunda belediye ve şahsıma yönelik iftira ve karalama kampanyası yapılıyor. Topluma zarar verecek her türlü eylemin karşısında olacağız. Belediyenin imar ve mücavir alanı dışında olan bir yerle ilgili herhangi bir kararının olması da mümkün değil. Bizim ruhsat vermek gibi bir işlemimiz olmadı, olamaz da dedi.
     Muta gelen hizmetlerde Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever ve diğer AK Partili yöneticilerin büyük katkılarının olduğunu dile getiren Orhan, şunları kaydetti:
     Yeni belediye hizmet binasının yapılarak hizmete sunulması, bölgenin en büyük hayvan pazarının yapılması, toptancı halinde yapılan düzenleme ve çalışmalarla ihracatçıların üreticiden doğrudan alım yapabilmelerinin gerçekleştirilmesi, TOKİ konutlarının yapılması, ilçe tarihinde ilk kez Devlet Hastanesinde 20in üzerinde uzman doktor bulunması, yeni Devlet Hastanesi yapılması en büyük arzumuz.
    
     Muhabir: Ahmet Güler/Kerem Kocalar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Mut Belediye Başkanı Orhan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER