Nazilli Belediye Başkanı Alıcık:

Nazilli Belediye Başkanı Alıcık: -2013 yılında, ilçemizi her yönden daha da ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız


AYDIN (A.A) - Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, yeni yılda ilçeyi ileri götürme gayreti içinde bulunacaklarını bildirdi.
     Alıcık, yayımladığı yeni yıl mesajında, 2012nin, Nazillinin çağdaş ve modern bir kent olması için kazandırılan eserlerin, hayata geçmeye başladığı bir yıl olduğunu belirtti.
     Yeni yılda çalışmalarını heyecan içinde sürdüreceklerini dile getiren Alıcık, şunları kaydetti:
     İlçemiz açısından, 2013ün projeler bazında çok daha hareketli geçeceğini şimdiden görüyoruz. 2013 yılında, ilçemizi her yönden daha da ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız. İlçemizin gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir kent olması yolunda çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonrada devam edecektir. Her yeni yıl yeni bir başlangıçtır. Yeni dönemimizde de, halkımızın teveccühü ile çalışmalarımız heyecanla ve tüm hızıyla sürdürülecektir. Yeni yılın Nazillimize huzur ve güven getirmesi, başarının sürekli olması, sevginin hiç eksik olmaması, mevcut birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesine vesile olacağına inanıyorum.
    
     Muhabir: Bahattin Albayrak / Suat Deniz
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Nazilli Belediye Başkanı Alıcık: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER