Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden

Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden öğrencilere hoş geldiniz programı


KONYA (A.A) - Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, 2012-2013 öğretim yılında yeni katılan öğrencilerine hoş geldiniz programı düzenledi.
     İlim, Sanat ve Medeniyet Öğrenci Topluluğunun (İSMET) Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Erol Güngör Konferans Salonunda gerçekleştirdiği programda konuşma yapan Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, İlahiyat Fakültesini önemsediklerini, İlahiyat Fakültesinin tüm insanlığa hizmet edecek ilim insanları yetiştirmesini arzu ettiklerini dile getirdi.
     Geçmiş dönemlerden ders almak gerektiğine dikkati çeken Şeker, Geçmiş döneme ait sıkıntılar bizlere şevk, azim ve çalışkanlık olarak geri dönmelidir ki aradaki boşlukları telafi edebilelim. Zamanınızı iyi değerlendirmeniz ve kendinizi iyi yetiştirmeniz gerekiyor. Bizim sizden tek isteğimiz bu diye konuştu.
     İlahiyat Fakültesi Dekanı Ahmet Saim Arıtan ise fakülte olarak Türkiyenin en önde gelen ilahiyat fakülteleri arasında yer aldıklarını belirtti.
     Toplam 560 öğrencinin İlahiyat Fakültesine kayıt yaptırdığını aktaran Arıtan, öğrencileri en iyi şekilde yetiştirebilmek için yeni ders programları hazırladıklarını, öğrencilerin Arapçayı en iyi şekilde öğrenebilmeleri adına ana dili Arapça olan öğretim görevlilerini fakültede istihdam ettiklerini dile getirdi.
     Programa, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Tahir Yüksek, İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Muhittin Okumuşlar, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Mehmet Kırbıyık ve öğrenciler katıldı.
    
     Yayıncı : Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER