Nürnbergli futbolculardan Başkan Akaydına ziyaret

Nürnbergli futbolculardan Başkan Akaydına ziyaret


ANTALYA (A.A) - Büyükşehir Belediyesinin davetlisi olarak, Avrupa Birliği destekli Jugend in Aktion/Gençlik Eylemi projesi kapsamında Antalyanın kardeş şehri Nürnbergden Falkenheim Futbol Kulübü oyuncuları, Belediye Başkanı Mustafa Akaydını ziyaret etti.
     Falkenheim Futbol Kulübünün genç oyuncuları ile proje temsilcileri Tün Güney, Roland Friess ve Gerhard Zornu makamında kabul etti.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akaydın, Kardeş şehir Nürnberg ile AB destekli gerçekleştirilen işbirliğinden çok mutlu olduk. Nürnberg ile ilişkilerimiz çok iyi düzeyde. Yakın dostluğumuz var. Bizim bir ayağımız orada, onların bir ayağı burada dedi.
     Aynı proje kapsamında Antalya Büyükşehir Belediyesporun genç oyuncularının mayıs ayında Nürnbergi ziyaret ettiklerini hatırlatan Akaydın, Antalyada güzel günler geçirmelerini diledi.
     Proje temsilcilerinden Roland Friess de proje kapsamında 3 yıldır Antalyaya geldiklerini kaydederek, Buluşmalarımızda dostluk maçı yapıyoruz. Bu ziyaretlerle birbirimizi daha yakından tanıma fırsatı bulurken, arkadaşlıklar kuruyoruz. Burada olmaktan çok mutluyuz. Misafirperverliğiniz için teşekkür ediyoruz. Umuyoruz zaman içerisinde bu işbirliği daha da gelişir diye konuştu.
     Ziyarette alman gençler Akaydına Falkenheim Futbol Kulübünün atkısını, Akaydın da heyet üyeleri çeşitli hediyeler verdi.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Nürnbergli futbolculardan Başkan Akaydına ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER