OGİAD, Osmaniyeli iş adamlarını Mısıra götürüyor

OGİAD, Osmaniyeli iş adamlarını Mısıra götürüyor


OSMANİYE (A.A) - Osmaniye Girişimci İşadamları Derneğinin (OGİAD), Ticaret ve Yatırım Forumu yapmak için Osmaniyeli iş adamlarıyla Mısıra gezi düzenleyeceği bildirildi.
     OGİAD Basın Sözcüsü Ukay Kılıç, yazılı açıklamasında, derneğe üye Osmaniyeli iş adamlarını, 07 Aralık 2012de Mısırın başkenti Kahireye götüreceklerini belirtti.
     Kılıç, imalat, inşaat, tekstil, hazır-giyim, sağlık, tarım, gıda, otomotiv, plastik, doğalgaz, orman ürünleri ve mobilya sektöründeki iş adamlarının, Kahire ve İskenderiye şehirlerinin ticaret odalarında ikili iş görüşmeleri yapacağını kaydetti.
     İş adamlarının Mısır Başkonsolosluğunu ziyaret ederek, ülkenin ticari ve ekonomik yapısı hakkında bilgilendirme toplantısına katılacağını kaydeden Kılıç, Osmaniyeli iş adamlarımızın ihracata dönük yatırımlarını arttırmak, Osmaniyeye döviz girdisi sağlamak ve Mısırın ticari potansiyelini değerlendirerek, iş adamlarımızın Ortadoğu pazarında yer almalarını istiyoruz dedi.
     Ticaret ve Yatırım Forumu Programını Mısırdaki TUSKON Temsilciliği vasıtasıyla organize ettiklerini kaydeden Kılıç, Osmaniyeli iş adamlarımızın mutlaka dışarı açılmaları gerekiyor. Biz de buna yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu tür yurtdışı Ticaret ve Yatırım Forumu düzenleyerek Osmaniye ekonomisini canlandırmak ve işletmelerimizin üretim potansiyelini arttırmak için dernek olarak çalışmalara devam edeceğiz diye konuştu.
     Kılıç, Osmaniyeli iş adamlarının ticari potansiyellerini arttırmak için çalışmalar yapmaya devam edeceklerini belirtti.
    
     Muhabir: Ümit Kahrıman / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber OGİAD, Osmaniyeli iş adamlarını Mısıra götürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER