Öğrenciler öğretmen ve velileriyle kampa girdi


Mersin Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen Denizi görmeyen öğrenci kalmasın' projesi kapsamında ilköğretim 1. ve 4.sınıf öğrencileri Ulu Otel'de kampa girdi.

Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, Belediye Başkan Yardımcısı Alpaslan Ünüvar, MHP İlçe Başkanı Nebi Ulupınar ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Yüksel Çelik, Ulu Otel'de Otel Müdürü Müberra Orduhan ile beraber kamptaki öğrencileri ziyaret etti.
Başkan Günel burada yaptığı açıklamada; Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nca 1-8 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen projede ilçemiz okullarından 26 öğrenci, 26 veli ve öğretmenimizle beraber ilçemiz sınırlarında bulunan Ulu Otel'de bir haftalık kampa girdi. Öğrencilerimiz bu kampta spor, yüzme, tenis, atletizm dallarında spor eğitimi alarak yarıyıl tatillerini geçiriyorlar. Geleceğimiz çocuklarımızın gelişimi ve ufkunu açacak böyle güzel projelerde emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Öğrenciler öğretmen ve velileriyle kampa girdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER