Öğrencilerin sağlığı için temiz okul

Öğrencilerin sağlığı için temiz okul


ANKARA (A.A) - Beypazarı Nurettin Karaoğuz Vakfı Anadolu Lisesinde, Okul Aile Birliği tarafından, öğrencilerin daha sağlıklı bir ortamda eğitim almaları için tuvalet ve lavabolar yenilendi.
     Okul Aile Birliği Başkanı Yusuf Ayan, yaptığı açıklamada, öğrencilerin kullandıkları lavabo ve tuvaletlerin temizliğinin, sağlık açısından çok önemli olduğunu söyledi.
     Ayan, bu nedenle lavabo ve tuvaletlerin alt yapısını yenilediklerini belirterek, Bazı iş adamlarının da desteği sayesinde, endüstriyel temizlik araçlarını öğrencilerimizin hizmetine sunduk dedi.
     Sürdürdükleri çalışmalar sonrasında, öğrencilere modern ve sağlıklı bir ortam hazırladıklarını anlatan Ayan, sözlerini şöyle tamamladı:
     Okulumuz, temizlik ve hijyen açısından Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği içerisinde denetlenmesi, okul sağlığının iyileştirilmesi hususunda teşvik edilmesi, bu konuda gayret gösteren okulların Beyaz Bayrak ve Sertifika ile ödüllendirilmesi çalışmaları doğrultusunda yapılan incelemeler sonucunda okulumuz ödüllendirilmişti. Biz bu düzenlemeyi yapmadan beyaz bayrak almaya hak kazanmıştık. Şimdi bu seviyeyi daha da yükselterek öğrencilerimize modern, sağlıklı bir ortam sunduk.
    
     Muhabir: Yaşar Tonbak
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Öğrencilerin sağlığı için temiz okul Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER