Okul servis şoförleri bilgilendirildi

Okul servis şoförleri bilgilendirildi


YOZGAT (A.A) - Yozgat Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünce, Akdağmadeni ilçesinde okul servis şoförlerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.
     İlçe Milli Eğitim Müdürü Kasım Gülek Özer, Akdağmadeni Endüstri Meslek Lisesi Konferans Salonundaki toplantıda, ilçe genelinde, ilköğretim ve orta öğretim düzeyindeki 2 bin 100 öğrencinin, ilçe merkezi ile belde ve köylerdeki taşıma merkezlerine 195 servis aracıyla taşındığını söyledi.
     Özer, taşıma sırasında şoförlerin daha dikkatli davranmalarının, çocukların can güvenliği ve sağlığı açısından ne kadar önemli olduğunun bilincinde olmalarını amaçladıklarını bildirdi.
     Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli Komiser Yardımcısı Ercan Birer ise, okul servis araçları hizmet yönetmeliğinin esasları, yönetmeliğin işletenler ve sürücülere yüklediği sorumluluklar, servis sürücülerinde olması gereken nitelikler, servis araçlarının taşıması gereken teknik şartlar, okul servis şoförlerinin öncelikli uyması gereken trafik kuralları hakkında bilgi verdi.
    
     Muhabir: Yunus Taştan / Ömer Sarı
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber Okul servis şoförleri bilgilendirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER