Fenerbahçe'nin kurtulmaya çalıştığı futbolcu

Milos Krasic'in Türkiye macerasındaki verimsiz tablo devam ediyor.

Fenerbahçe'nin kurtulmaya çalıştığı futbolcu

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz yaz Juventus'tan kadrosuna kattığı Milos Krasic'in formsuzluğu takımda soru işaretleri oluşturmaya devam ediyor. Sırp futbolcu uyum problemini atlatmakta zorluk çekiyor.
Fenerbahçe'de sportif sorumlu ve teknik direktör Aykut Kocaman'ın uzun süredir istediği ve transfer için ani bir gelişme ile zemin oluşarak kadrosuna kattığı Sırp yıldız Kocaman tarafından dört maçtır 18 kişilik maç kadrosuna alınmıyor. Sarı-lacivertli takımın Perşembe günü BATE Borisov ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde de Krasic'in maç kadrosunda olması beklenmiyor. Krasiç ise güçlendirme çalışmalarına devam ediyor.

F.BAHÇE TEKLİF BEKLİYOR

Kulüpte son dönemde özel yaşantısı sebebiyle de kulüp yönetiminin tepkisini toplayan oyuncu için Rusya'dan gelecek teklifler bekleniyor. Mart ayında başlayacak Rus ligi için Krasic'e gelecek tekliflerin değerlendirileceği bilgisi oyuncunun menajerine de aktarıldı. Rusya'da transfer dönemi ise 27 Şubat Çarşamba günü sonlanacak.

TRANSFERDE HANGİ ARACILARA NE KADAR ÖDENDİ?

Fenerbahçe'de istenilen kondisyon düzeyine ulaşamayan, oynadığı dönemde yaşadığı sakatlıkla futbolu geriye giden Krasic'in transferine dair ise önemli iddialar var. Bu transfer için ödenen komisyonların kulüp içinde ilerleyen dönemde sıkıntı yaratabileceği öne sürülüyor.

YILLIK KAZANCI 2 MİLYON 300 BİN EURO

28 yaşındaki futbolcu Fenerbahçe'nin bu sezon oynadığı 40 resmi maçın sadece 11'inde ilk 11'de sahaya çıkarken iki asist yaptı ve Ziraat Türkiye Kupası'na ait olmak üzere takımı adına bir gol kaydetti.
Ağustos ayında Fenerbahçe'ye dört yıllık imza atan Krasic için Fenerbahçe Juventus'a 7 milyon euro bonservis öderken oyuncuyla da senelik 2 milyon 300 bin avro garanti, 12.500 avro da maç başı anlaşma yapmıştı.
<< Önceki Haber Fenerbahçe'nin kurtulmaya çalıştığı futbolcu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER