İlk kez bir teknik direktör bunu dedi

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger öyle bir söz söyledi ki....

İlk kez bir teknik direktör bunu dedi

İngiliz basınının görevinden ayrılması için lobi yaptığını düşünen Arsenal Menajeri Arsene Wenger, Bayern Münih ile oynanacak Şampiyonlar Ligi maçı öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Basın mensuplarının "8 yıldır kupa kazanamadınız. Şampiyonlar Ligi'ni kazanmayı ne kadar istiyorsunuz" sorusu Wenger'i bir hayli kızdırdı.

"Aslında Şampiyonlar Ligi'ni kaybetmek istiyorum. Bayern maçını da kaybetmek istiyorum. Böylece hepiniz mutlu olabilirsiniz. Barcelona ve Real Madrid bile her sezon Şampiyonlar Ligi'ni kazanamıyor. Bu sezon kimse bize şans tanımıyor ama güçlü bir takımım var ve oyuncularım beni haklı çıkaracaklardır" dedi.

Federasyon Kupası'nda Blackburn'e elenmeleri ile ilgili ise ; "Basının elenmemize çok üzüldüğünü sanmıyorum. Biliyorum benim gitmemi istiyorsunuz ancak gittiğimde beni çok özleyeceksiniz" diye konuştu.

Sözleşmesinin 2014 yılında biteceğini hatırlatan Wenger, "Belki kaliteli bir menajer olmayabilirim ancak kesinlikle kulübüme bağlı oldum. Bir gün sizlere, reddettiğim teklifleri açıklayacağım ve Arsenal'e bağlılığıma siz de şahit olacaksınız'' dedi.
<< Önceki Haber İlk kez bir teknik direktör bunu dedi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER