Ölümlü trafik kazasının zanlısı, yola düşen

Ölümlü trafik kazasının zanlısı, yola düşen parçadan yakalandı -Antalyada yolun karşısına geçmek isteyen kadına çarparak ölümüne neden olan otomobil sürücüsü, otomobilden yola düşen parça sayesinde yakalandı


ANTALYA (A.A) - Antalyada yolun karşısına geçmek isteyen kadına çarparak ölümüne neren olan otomobil sürücüsü, otomobilden yola düşen parça sayesinde yakalandı.
     AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, 5 Martta Manavgatın Doğançam köyü yol kavşağında yolun karşısına geçmek isteyen Sevgi Kocakahyaya çarpmış, Kocakahya olay yerinde hayatını kaybetmişti.
     Kazanın ardından kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlatan jandarma ekipleri, olay yerindeki incelemelerde otomobilden düştüğü tahmin edilen çok küçük parçalar buldu. Parçalardan otomobilin model ve rengini tespit eden jandarma ekipleri, yaptıkları araştırma sonucunda aracın plakasını da belirledi.
     Ekipler, Jandarma Entegre Muhabere ve Bilgi Sisteminin (JEMUS) bir parçası olan plaka tanıma sisteminden otomobilin Manavgatta seyir halinde olduğunu belirledi. Durdurulan otomobildeki sürücü F.T. ile yanında bulunan A.S. ve R.T. gözaltına alındı.
     A.S. ve R.T. jandarmadaki sorgularının ardından serbest bırakıldı. Sürücü F.T. ise Taksirle ölüme sebebiyet vermek suçlamasıyla sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Ölümlü trafik kazasının zanlısı, yola düşen Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER