Ördek avında gölde boğularak öldü

Ördek avında gölde boğularak öldü -Yayla Gölünde ördek avına çıkan bir kişi, avladığı ördeği almak için girdiği gölde boğuldu


DENİZLİ (A.A) - Denizlinin Buldan ilçesindeki Yayla Gölünde ava çıkan bir kişi, avladığı ördeği almak için girdiği gölde boğularak öldü.
     Bilgehan Temel, arkadaşı Nedim Kaplan ile birlikte Yayla Gölünde ördek avına çıktı. Avladıkları ördeğin suya düşmesi üzerine göle giren Bilgehan Temel, bir süre sonra gözden kayboldu.
     Nedim Kaplanın durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen Denizli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Denizli Belediyesi itfaiyesi ve jandarma ekipleri tarafından arama çalışması başlatıldı.
     Bilgehan Temelin cesedi, uzun süren arama çalışmaları sonucu gölden çıkarılarak, otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.
     Temelin birlikte ördek avına çıktığı arkadaşı Nedim Kaplan, olayı şöyle anlattı:
     Dün Bilgehan ile ördek avlama kararı aldık. Ardından Yayla Gölüne gittik. Burada bir süre av yaptıktan sonra Bilgehan vurduğu ördek suyun içine düşünce almaya gitti. Tam gölden çıkmaya çalıştığı sırada gözden kayboldu.
    
     Muhabir: Sebahatdin Zeyrek - Mustafa Dermencioğlu / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Ördek avında gölde boğularak öldü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER