Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneğinden yarışma

Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneğinden yarışma -Dernek Başkanı Erişen: Düzenleyeceğimiz yarışmada derneğimizin adı gibi 19 dalda 19 arkadaşımıza 19 ödül dağıtacağız


ORDU (A.A) - Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği tarafından yarışma düzenleneceği bildirildi.
     Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, yerel gazete, televizyon, radyo ve internet haberciliği alanında bir yarışma tertip edileceğini belirtti.
     Yarışmanın 19 Eylül tarihinde gerçekleşeceğini ifade eden Erişen, şunları kaydetti:
     Görevde altıncı ayımıza yaklaştığımız şu günlerde yönetim olarak aldığımız kararlardan biri de meslektaşlarımız arasında bir basın ödülü yarışmasıdır. Yerel gazete, televizyon, radyo ve internet haberciliği alanında düzenleyeceğimiz yarışmada derneğimizin adı gibi 19 dalda 19 arkadaşımıza 19 ödül dağıtacağız. 1 Ocaktan itibaren geçerli olacak bu yarışmamızın ödül töreni de yine aynı şekilde derneğimizin 1nci kuruluş yıl dönümü olan 19 Eylül 2013te yapılacak. Bu ödül gecesinde yaygın basının önemli isimlerini de Ordulu meslektaşlarımızla buluşturma fırsatı bulacağız. Yarışmaya destek olan ciddi sponsorlarımız var. Bu konuda görüşmelerimizi tamamladık. Yarışmanın tüm ayrıntıları kısa bir süre sonra kamuoyu ile paylaşılacak. Bu yarışmamıza tüm meslektaşlarımızın şimdiden hazır olmalarını ve katılımlarını bekliyoruz. Arkadaşlarımızın alacakları ödüller inanıyoruz ki onlar için ileriye yönelik bir teşvik niteliği taşıyacaktır.
    
     Muhabir: Hayati Akçay
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneğinden yarışma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER