Ordusporda Kardemir Karabükspor maçı hazırlıkları

Ordusporda Kardemir Karabükspor maçı hazırlıkları -Mor-beyazlıların antrenmanı bu sezon ilk kez taraftara açık yapıldı -Takım kaptanı Ali Çamdalı: Artık telafisi olmayan maçlar oynayacağız


ORDU (A.A) - Orduspor, Cumartesi günü sahasında oynayacağı Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.
     Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde, teknik direktör Hector Cuper yönetimindeki antrenman, bu sezon ilk kez taraftara açık yapıldı.
     Düz koşu ile başlayan ve yarı sahada yapılan taktik çalışmayla tamamlanan antrenmana sakatlıkları bulunan İbrahim Kaş, David Barral ve Ayila Yussuf katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan kaleci Sosa Fornezzi ise düz koşu yaptı.
     Antrenmanı taraftarların yanı sıra bazı Orduspor yöneticileri de izledi.
    
     -Taraftara çağrı-
    
     Antrenman sonrası teknik ekip ve oyuncular, taraftarlarla fotoğraf çektirdi.
     Takım kaptanı Ali Çamdalı, taraftarlardan kendilerine her zaman destek olmalarını istedi.
     Kardemir Karabükspor maçının önemine dikkati çeken Çamdalı, şöyle konuştu:
     Artık telafisi olmayan maçlar oynayacağız. İyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Kardemir Karabükspor maçı da bizim için iyi bir başlangıç olacak. Geçen hafta istemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Büyük takıma karşı yenilmek ayıp değil ama böyle bir fırsatı teptiğimiz için biz de üzgünüz. Ama bu hafta rakibimiz karşısında istediğimiz futbolu ortaya koyup 3 puanı alabileceğimizi düşünüyorum. Zaman birlik ve beraberlik zamanı.
    
     -Her maç final-
    
     Orduspor İdari Menajeri Arhan Akün ise bazı cezalı ve sakat futbolcuları olmasına rağmen artık bunların bahane olarak sayılamayacağını söyledi.
     Kardemir Karabüksporun ligde direkt rakipleri olduğunu anlatan Akün, Bu maçta 3 puan aldığımız takdirde puan sıralamasında üste çıkıyoruz. Bu maç o açıdan bizim için ayrı önem taşıyor. Her maçı final olarak görüyoruz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu - Hayati Akçay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Ordusporda Kardemir Karabükspor maçı hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER