Orduspor TV yayına başlıyor

Orduspor TV yayına başlıyor -Kulüp basın sözcüsü Yıldırım: -Online yayınımızın iki ay içerisinde başlaması planlanıyor


ORDU (A.A) - Orduspor Kulübü basın sözcüsü Levent Yıldırım, Orduspor TV online yayınının iki ay içerisinde başlamasının planlandığını bildirdi.
     Yıldırım, gazetecilere yaptığı açıklamada, Orduspor TVnin kurulumu ile ilgili çalışmaların devam ettiğini söyledi.
     İlk etapta televizyonun online olarak yayına gireceğini anlatan Yıldırım, Kurulum sonrası Tivibu veya D-Smart gibi sistemlerin içerisine girmesi ve yayına devam etmesi öngörülüyor. Online yayınımızın iki ay içerisinde başlaması planlanıyor dedi.
     Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Bursaspor gibi takımların yayında olan televizyonları bulunduğunu anımsatan Yıldırım, şöyle devam etti:
     Bu takımlara Ordusporu da ekleyerek, Orduspor taraftarlarına geçmişte yapılan ve günümüzde yapılacak bütün aktiviteleri gösteren bir hizmet sunacağız. Ordusporun web sayfasına giren kişiler, abonelik sistemiyle birlikte Orduspor TVyi takip edebilecekler. Bu televizyonda, Orduspor ile ilgili tüm aktivitelerle bütün gelişmeler yakından takip edilebilir ve izlenebilir bir formatta olacak. Ordusporun arşivi, daha önce oynanmış önemli maçlar izlenebilecek. Zaman zaman canlı yayın, zaman zaman da banttan yayın yapılacak. Antrenmanlar da canlı yayınla takip edilebilir olacak. Kamuoyunu ilgilendiren haberler de zaman içerisinde yayınlanabilecek. Dolayısıyla Ordusporu sevenler ve takipçileri açısından son derece önemli bir proje olduğunu düşünüyorum.
     Yıldırım, Liverpool TVnin altyapısını hazırlayan şirketin Orduspor TVyi de hazırladığını kaydetti.
     Öte yandan Yıldırım, Ordusporun 8-10 Ağustos tarihlerinde İstanbulda düzenlenecek turnuvada İstanbuldaki Ordulular ile buluşacağını dile getirerek, TSYD tarafından organize edilen turnuvada, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Mersin İdmanyurdu, Kayserispor ve Orduspor mücadele edecek diye konuştu.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Orduspor TV yayına başlıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER