Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu:

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: -Türkiye giderek zirveye tırmanıyor


AMASYA (A.A) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiyenin giderek zirveye tırmandığını söyledi.
     Çeşitli temel atma ve açılış törenlerine katılmak üzere Amasyaya gelen Eroğlu, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.
     AK Parti hükümetlerinin yaptığı çalışmalarla Türkiyenin kalkındığını ve büyüdüğünü vurgulayan Eroğlu, Geçmişte enflasyon canavarı vardı. Şimdi tek hanelere indi diye konuştu.
     Türkiyenin giderek zirveye tırmandığını anlatan Eroğlu, Çünkü arkamızda millet var. Bu istikrarı engellemeye çalışanlar var ancak güçleri yetmeyecek ifadesini kullandı.
     CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunu eleştiren Eroğlu, Kılıçdaroğlunun SSK Genel Müdürlüğü yaptığı dönemi anımsatarak, SSK Genel Müdürlüğü zamanın da 48 liraya aldığımız ilaç şimdi 8 lira. Devlet bunlara hükümeti hiç teslim eder mi- AK Parti şanslı bir parti. Çünkü arkasında millet var. Şu an AK Partinin üye sayısı 7 milyon 600binin üzerinde. 3 milyon gençlik kolları üyesi var. CHP 1 milyona yaklaşan gençlik kolları üyesine çığlık atıyor. Bizim üye sayımız giderek artıyor diye konuştu.
     Eroğlu, kadın kolları ve gençlik kollarına yerel seçimlerde çok iş düştüğünü de belirtti.
     Daha sonra Saraydüzü Kışlası Milli Mücadele Müzesi ve Kültür Merkezindeki Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile ilgili koordinasyon toplantısına katılan Eroğlu, basına kapalı toplantı öncesi binanın bahçesinde fidan dikti.
    
     Muhabir: Cihan Okur / Fatih Mehmet Kürkçü
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER