Ortaokul öğrencisinden örnek davranış

Ortaokul öğrencisinden örnek davranış -Balıkesirde 6. sınıf öğrencisi, yola bulduğu, içinde 470 lira olan cüzdanı okul yönetimine teslim etti -Cüzdanın, aynı okulda eğitim gören 5. sınıf öğrencisine ait olduğu belirlendi


BALIKESİR (A.A) - Balıkesirde ortaokul 6. sınıf öğrencisi, yolda bulduğu, içinde 470 lira olan cüzdanı okul yönetimine teslim etti.
     AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Paşaalanı Mahallesindeki Ercan Kıvrak Orta Okulu 6. sınıf öğrencisi Faruk Ataş, yaklaşık bir saatlik öğle tatilinin ardından evinden okula dönerken yolda bir cüzdan buldu.
     Ataş, içinde 470 lira bulunan cüzdanı, okul yönetimine teslim etti. Yöneticiler, araştırma ve öğrencilere yönelik duyuruları sonucunda cüzdanın aynı okulun 5. sınıfında eğitim gören Kardelen Gümüşe ait olduğunu belirledi.
     Cüzdanını bulduğu için çok mutlu olduğunu belirten Gümüş, Öğretmenimizin kontrolünde, sinemaya gitmek için sınıfta para topladık. Arkadaşlarımızın tamamı henüz vermediği için toplanan 320 lira bende duruyordu. 150 lira da benim param vardı. Öğle tatilinde eve giderken cüzdanı düşürdüm. Bulunamaz sanıyordum ancak arkadaşımın duyarlı davranması sonucu sinema paramıza tekrar kavuştuk dedi.
     Ataş ise kaybolan cüzdanın kendisinin de olabileceğini ifade ederek, Ben de çok üzülürdüm. Biz okulda bu şekilde eğitim görüyoruz. Umarım herkes benim gibi davranır diye konuştu.
    
     Muhabir: Zafer Akpınar
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Ortaokul öğrencisinden örnek davranış Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER