Ortaokul öğrencisinin duyarlılığı

Ortaokul öğrencisinin duyarlılığı -Kumluca Mimar Sinan Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Canbike Eylül Kutlu, okulunda başlatılan kampanyaya 10 bin civarında mavi kapak toplayarak destek verdi


ANTALYA (A.A) - Kumluca Mimar Sinan Ortakulunca başlatılan Mavi kapak Toplama Kampanyasına okul öğrencileri destek veriyor.
     Kumluca Mimar Sinan Ortaokulu Teknoloji ve Fen Kulübü öğretmenleri tarafından geçen yıl başlatılan kampanya kapsamında toplanan mavi kapaklar, Yardımeli Derneği yetkililerine teslim edilerek alınan tekerlekli sandalyeler belirlenen ihtiyaç sahiplerine verilmişti.
     Bu eğitim öğretim yılında da devam eden kampanyaya okulun 8. sınıf öğrencisi Canbike Eylül Kutlu, kendi imkanlarıyla 10 bin civarında mavi kapak toplayarak destek verdi. Kutlunun topladığı kapakların okul yönetimine teslim edilmesi nedeniyle düzenlenen törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şahin, okul müdürü Zekai Dinçer, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
     Şahin, burada yaptığı konuşmada, kampanya ile öğrencilere çevre bilinci ve yardımlaşma olgusunu kazandırmayı amaçladıklarını söyledi.
     Toplanan mavi kapaklarla ayrıca engelli ve ihtiyaç sahiplerine yardımcı olunduğunu vurgulayan Şahin, Güzel bir sorumluluk projesini başlatan öğretmenlerimize ve kampanyaya destek veren öğrencilerimize, ailelerine teşekkür ediyorum. Bu çalışmanın ilçemizdeki tüm okullara örnek olmasını temenni ediyorum. Çalışmanın diğer okullarımızda yaygınlaşması için tavsiyede bulunacağız dedi.
     Okul müdürü Dinçer de okuldaki hemen hemen tüm öğrencilerin kampanyaya katıldıklarını belirterek, Canbike Eylül Kutlunun bireysel çabalarıyla topladığı 10 bin civarındaki mavi kapağı okula teslim etmesinden ayrıca mutluluk duyduğunu dile getirdi.
     Canbike Eylül Kutlu ise ihtiyaç sahibi bir kişiye tekerlekli sandalye sağlayacak olmanın kendisini heyecanlandırdığını ve mutlu ettiğini, bundan sonra da mavi kapak toplamaya devam edeceğini söyledi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Ortaokul öğrencisinin duyarlılığı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER