Osmaniyede güreş müsabakaları

Osmaniyede güreş müsabakaları


OSMANİYE (A.A) - Osmaniyede, 2012-2013 eğitim-öğretim yılı okul sporları 15-16 yaş genç erkekler grekoromen ve serbest güreş grup müsabakaları başladı.
     Okul Sporları Tertip Komitesi Üyesi Bayram Bozyel, spor salonundaki açılış programında yaptığı konuşmada, müsabakalara 19 ilden 280 güreşçinin katıldığını belirtti.
     Müsabakaların iki gün süreceğini ifade eden Bozyel, şunları kaydetti:
     Güreş grup maçlarına ev sahipliği yaptığımız için mutluyuz. Müsabakalara 151 sporcu grekoromende, 129 sporcu da serbest dalda katıldı. Müsabakaların çekişmeli ve centilmence geçmesini arzuluyoruz. Grup müsabakalarının Osmaniyede yapılması, ilimizde güreşin gelişmesi ve gençlere örnek olması açısında önemli. Çünkü bizler de güreşe büyük önem veriyoruz. Bu güne kadar milli takıma çok sayıda sporcu veren bir potansiyelimiz var. Umarım yapımı devam eden yeni spor salonumuzun tamamlanmasıyla birçok uluslar arası müsabakalara da ev sahipliği yaparız. Bütün güreşçilere başarılar diliyorum.
     Bozyel, dereceye girenlere madalya ve çeşitli hediyeler verileceğini belirtti.
     Açılış programına, AK Parti Osmaniye Milletvekili Suat Önal, Kadirli Kaymakamı Necip Çakmak, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Mahmut Şahin, Osmaniye Güreş İl Temsilcisi Rıza Yıldırım ve çok sayıda vatandaş katıldı.
    
     Muhabir: Ümit Kahrıman / Tuğba Temir
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Osmaniyede güreş müsabakaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER