Osmaniyede mayın patlaması: 2 yaralı

Osmaniyede mayın patlaması: 2 yaralı -Zorkun Yaylası yolu Haçbel mevkisindeki piknik alanında iki vatandaşın mayına basarak yaralandıkları bildirildi


OSMANİYE (A.A) - Zorkun Yaylası yolu Haçbel mevkisindeki piknik alanında iki vatandaşın mayına basarak yaralandıkları bildirildi.
     Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Osmaniye Devlet Hastanesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Zorkun Yaylası yolu Haçbel mevkisindeki piknik alanda, iki vatandaşın mayına basarak yaralandığını söyledi.
     İki yaralının da Osmaniye Devlet Hastanesinde tedavi altına alındığını ifade eden Cerrah, Çevreden intikal eden bilgilere göre bu gençler yürürken bir patlama oluyor. Bu patlama esnasında gençlerden birinin ayağı kopuyor. Bu gencimizin hayati tehlikesi var. Diğerinin ise göğüs kafesine saplanmış bir şarapnel parçası var dedi.
     Mayını, terör örgütü mensuplarının yerleştirdiğini bildiren Cerrah, şöyle konuştu:
     Bölücü terör örgütü, hedef gözetmeksizin çoluk çocuk demeden, asker polis demeden böyle belli yerlere patlayıcı koyup zarar veriyor. Bundan da anlaşılıyor ki bu bölücü terör örgütünün ne kadar hain, ne kadar şerefsiz bir örgüt olduğu ortada. Vatandaşlarımız dikkatli olmalı. Bunlara aman vermemeli.
     80 AJ 517 plakalı motosiklet ile Haçbel mevkisine giden Abdulbaki Akıncı (18) ve Hasan Taşerin (19) motosikletten inerek yürüyüş yapmak için patika yola girdikleri sırada patlamanın meydana geldiği, Taşerin durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.
     Soruşturma sürdürülüyor.
    
     Muhabir: Tuğba Temir / Ali Güreli
     Yayıncı: Berin Alpaslan
<< Önceki Haber Osmaniyede mayın patlaması: 2 yaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER