Özhaseki, Anadolu Harikalar Diyarı inşaatını gezdi

Özhaseki, Anadolu Harikalar Diyarı inşaatını gezdi


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseride sosyal ve kültürel hayata renk katacak Anadolu Harikalar Diyarı Projesinde devam eden inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.
     Cırgalan Bölgesine giden Başkan Mehmet Özhaseki, eğlence ve oyun parkı, su kayağı parkı, hayvanat bahçesi, spor alanları ve sosyal tesis ile yapımında büyük aşama kaydedilen buz pateni pistinde devam eden inşaatları gezdi.
     İncelemelerin ardından açıklama yapan Özhaseki, yıllardır Kayseride yapılması zorunlu olan bazı altyapı ve üst yapı çalışmalarını gerçekleştirdiklerini söyledi.
     Özhaseki, Bütün bu altyapı ve üst yapı hizmetleri bittikten sonra artık Kayseride keyifli projelerin zamanı geldi. Bundan sonra Kayseride yapılacak bütün projeler, keyifli, zevk alacağımız projelerdir. Kültür - sanat projeleridir, eğlence projeleridir. İşte şuan onların birisinin içerisindeyiz dedi.
     Anadolu Harikalar Diyarı Projesinin Kayseri için önemli bir proje olduğunu ifade eden Özhaseki, şunları söyledi:
     Anadolu Harikalar Diyarı, Kayserinin nefes alacağı bir yer olacak. Yaklaşık 700 dönümlük bir arazi üzerinde kurulacak proje, içerisinde 10 ayrı etkinliği barındıracak. Dünyanın pek çok yerinde bulunan ve eğlence dünyası olarak adlandırılan mekanlardaki gibi burada da heyecanlı aktivitelerin yer alacağı eğlence ve oyun parkı, buz pateni pisti, su kayağı parkı, hayvanat bahçesi, lazer oyun merkezi ve bilim merkezinin olacağı yerler inşa ediliyor. Buradaki proje neredeyse 150-200 milyon lirayı bulacak bir proje. Belediye olarak buraya bu paranın büyük bir kısmını yatırıyoruz. Öyle ümit ediyorum ki bir sene sonra burada bir açılış yapacağız.
    
     Muhabir: Yemliha Kurt
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Özhaseki, Anadolu Harikalar Diyarı inşaatını gezdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER