Palandökende asfalt çalışmaları

Palandökende asfalt çalışmaları


ERZURUM (A.A) - Palandöken İlçe Belediyesi tarafından asfalt çalışmaları sürdürülüyor.
     Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, yaptığı yazılı açıklamada, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, cadde ve sokaklarda asfalt çalışması yapıldığını belirterek, çalışmaların yoğun bir şekilde sürdürüldüğünü ifade etti.
     Ramazan olması ve havanın sıcak olması nedeniyle çalışmaların gece de yürütüldüğünü vurgulayan Bulutlar, belediye olarak ilçede cadde ve sokakları kaliteli yaşam alanlarına dönüştürmekte kararlı olduklarını vurguladı.
     Belediye ekiplerinin yanı sıra ihaleyi kazanan şirket tarafından da asfalt çalışması yapıldığını belirten Bulutlar, şunları kaydetti:
     Yapılan ihale gereği bir şirket 30 bin ton asfalt çalışması yapacak. Mevsim kısa olduğu için ve Ramazan ayına denk gelmesi nedeniyle gece gündüz çalışma yapılmakta. İlçemize toplam 30 bin ton asfalt kullanılacak. İlçemizin bazı bölgelerin de zamansız altyapı çalışmaları oluyor. Yunus Emre, Ertuğrul Gazi, Yukarı Köşk, Hacı Ahmet Baba, Hacı Salih Efendi, Mehmet Akif Ersoy, Hüseyin Avni Ulaş, Osman Gazi mahallelerinde alt ve üst yapı çalışmasının yanında, asfaltlama yapacağız.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Muharrem Aksakallı
<< Önceki Haber Palandökende asfalt çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER