Palandökende karla mücadeleye takviye araç

Palandökende karla mücadeleye takviye araç -Palandöken Belediyesi, karla mücadele çalışmalarında kullanmak üzere 3 yeni araç aldı


ERZURUM (A.A) - Palandöken Belediyesi, karla mücadele çalışmalarında kullanmak üzere 3 yeni araç aldı.
     Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, belediye şantiyesinde düzenlediği basın toplantısında, karla mücadele noktasında Palandöken ilçesinde ciddi çalışmalar yaptıklarını söyledi..
     Bulutlar, 150 personel ile 2 vardiya halinde 24 saat hizmet verdiklerini belirterek, Bu 24 saat çalışma süreci içerisinde kapalı hiçbir yolumuz yoktur. Bize bağlı olan 19 tane mahalle statüsünde köyümüz var. Bunların yollarının hepsi açık dedi.
     Şehir merkezinde de yaklaşık bin 100 sokak olduğunu dile getiren Bulutlar, öncelikli olarak hastane, okul gibi alanların bulunduğu yolları açtıklarını söyledi.
     Kışı daha rahat geçirebilmek için 3 yeni araç aldıklarını ifade eden Bulutlar, Vatandaşlarımıza iyi, hızlı hizmet götürebilmemiz için araç filomuza yeni araçlar takviye ettik. 13 iş makinemiz, 7 kamyonumuz, kiralık 4 kepçe ve bir kamyonla daha hızlı bir şekilde karla mücadele yapıyoruz. Yeni aldığımız araçlar, yaklaşık 600 bin liraya mal oldu. Karla mücadele çalışmaları kapsamında günlük 10 bin lira yakıt harcamamız oluyor diye konuştu.
     Sokak arasına park edilen araçların çalışmaları zorlaştırdığını vurgulayan Bulutlar, 7 Ocaktaki belediye meclisinde aldıkları kararla bundan sonra yapılacak binalarda otopark şartı arayacaklarını vurguladı.
     Bulutlar, tipi olunca ve kar yağarken karla mücadele yapmadıklarını, personel güvenliğini de önemsediklerini belirterek, geçtiğimiz günlerde kaybettikleri personeline Allahtan rahmet diledi.
    
     Muhabir: Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Palandökende karla mücadeleye takviye araç Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER