Palaska, Muğlayı Trabzonda temsil edecek

Palaska, Muğlayı Trabzonda temsil edecek -Muğla Tenis Kulübü sporcusu Lara Palaska, 28 Ocakta Trabzonda yapılacak 14 Yaş Kış Kupasında Muğlayı temsil edecek


MUĞLA (A.A) - Muğla Tenis Kulübü sporcusu Lara Palaskanın, 28 Ocakta Trabzonda düzenlenecek 14 Yaş Kış Kupasında Muğlayı temsil edeceği bildirildi.
     Türkiye Tenis Federasyonu faaliyet programında yer alan ve Trabzonda düzenlenecek 14 Yaş Kış Kupasına Muğla Tenis Kulübü oyuncusu 12 yaşındaki Lara Palaska da katılacak.
     14 Yaş Kış Kupasında Muğlayı temsil edecek Palaska, gazetecilere yaptığı açıklamada, Trabzonda yapılacak turnuvada hedefinin birincilik kupasıyla dönmek olduğunu söyledi.
     İstanbul, Ankara, İzmir, Bartın, Kocaeli gibi illerden başarılı sporcuların katılacağı turnuvada, önemli maçlara çıkacağını belirten Palaska, Rakiplerim benden büyük kişiler olacak ama kendime güveniyorum. Muğlayı Trabzonda en iyi şekilde temsil edip Muğlaya birincilik kupası kazandırmak istiyorum dedi.
     Kış Kupasında maçların eleme usulüyle oynanacağını belirten Muğla Tenis Kulübü Başkanı Seyhan Heb ise Lara Palaskanın, Türkiye genelinde birçok başarıya imza attığını belirtti.
     Eleme usulü ile yapılacak turnuvada Palaskanın kendisinden yaşça büyük rakiplerle mücadele edeceğini vurgulayan Hep, sporcularına Muğla halkının maddi ve manevi olarak destek olmalarını istedi.
    
     Muhabir: Ali Rıza Akkır
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Palaska, Muğlayı Trabzonda temsil edecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER