Panayır 210 hektarlık alana, yaklaşık 500e

Panayır 210 hektarlık alana, yaklaşık 500e yakın stant kuruldu


KÜTAHYA (A.A) - Kütahyanın Simav ilçesinde gelenekselleşen ve bu yıl 80incisi düzenlenen Simav Ticaret ve Eğlence Panayırı kapılarını ziyaretçilere açtı.
     Leylekkürü mevkisinde kurulan panayırın açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Kasım Karahan, panayırın Simava canlık getireceğini ve bu canlılığında berekete dönüşeceğini söyledi.
     Panayıra, ilçe merkez, çevre ilçeler ve çevre illerden yaklaşık 500e yakın işletmecinin stant kurduğunu Belirten Karahan, şunları konuştu:
     Simav Panayırı 80. kez kapılarını açtı. Bu süreçte görev alan yaklaşık 20 belediye başkanı, panayırı kurduğumuz Leylekkürü mevkisinin yeşil alan kalabilmesi mücadele etti. Leylekkürünün yılın 365 günü halkın hizmetinde olması için yatırımlarımıza başladık. Cumartesi, Pazar günleri Eynalı dolduran insanlarımıza yeni bir alternatif olarak bu alanı hazırlıyoruz. Su parkı, lokantası, kafeteryası ve çeşitli tesisleriyle Leylekkürü önümüzdeki panayıra kadar tamamlanacak. 10 günlük panayır süresince her akşam halka açık yöresel sanatçıların konserleri ve 4 Eylülde Mustafa Ceceli ücretsiz halk konseri, halkımızın hoşça vakit geçirmeleri için yaptığımız programlar arasında.
     Simav Kaymakamı Yüksel Ünalda görevi süresince ilk kez panayıra denk geldiğini belirterek, Belediye başkanıyla, kaymakamıyla ve diğer kurumlarıyla bizler halka hizmet için varız. dedi.
     Açılış törenin sonunda, Eynal Kaplıcaları Mehteran Musikisi Derneği Mehter Takımı da bir konser verirken, panayır, 5 Eylüle kadar vatandaşlar tarafından gezilebilecek.
    
     Muhabir: Zekeriya Türkel / Hadi Şengül
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Panayır 210 hektarlık alana, yaklaşık 500e Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER