Pazarkapıda kamulaştırma çalışmaları

Pazarkapıda kamulaştırma çalışmaları


TRABZON (A.A) - Trabzon Belediyesi ile TOKİnin ortaklaşa yaptığı Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesinin dördüncü etabı olan Pazarkapıda kamulaştırma çalışmaları devam ediyor.
     Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptığı açıklamada, TOKİ ile ortaklaşa yaptıkları Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesinin dördüncü etabı olan Pazarkapıda kamulaştırmaların süratle devam ettiğini belirtti.
     Zağnos Vadisi üçüncü etabında rekreasyon düzenleme çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Gümrükçüoğlu, Bu yıl sonuna kadar düzenleme çalışmalarının tamamlanması planlanıyor. Zağnos Vadisi 4üncü etabında ise kamulaştırma çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyoruz. Kamulaştırmaların ardından yıkımlara başlayacağız. Böylece Zağnos Vadisi sahile kadar açılacak. Zağnosa sahilden giren vatandaşlar Çamobaya kadar yürüyüş ve gezinti yapma imkanına kavuşacak dedi.
     Öte yandan, 102 binanın yıkılacağı Pazarkapıda bugüne kadar 52 binanın kamulaştırmasının tamamlandığı, hak sahiplerine 12 milyon 274 bin lira ödendiği bildirildi.
    
     Muhabir: Cenk Yavuz Usta
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Pazarkapıda kamulaştırma çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER