Pelitözü Gölpark Amfi Tiyatro Projesi

Pelitözü Gölpark Amfi Tiyatro Projesi


BİLECİK (A.A) - Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Pelitözü Gölparkta yapımı devam eden amfi tiyatronun yaz mevsiminin ilk aylarında hizmete açılacağını bildirdi.
     Yağcı, Bilecik Belediyesi olarak Pelitözü Gölparkta çeşitli faydalı hizmetlere imza attıklarını belirterek, amfi tiyatronun tamamlandıktan sonra vatandaşlar için güzel bir mekan olacağını belirtti.
     Gölpark projesinin 2004 yılında göreve geldiklerinde arzu ettikleri bir proje olduğunu dile getiren Yağcı, şunları kaydetti: 2009 yılı seçim taahhütlerimiz içerisinde Pelitözü Gölpark projesi büyük ölçüde yer aldı. Bunu yapacağımızı ifade ettik. Ama Pelitözünün arazisi Özel İdarenin alanı içerisinde yer alıyor. Bilecik Belediyesi olarak amacımız halkımıza hizmettir. Hizmetin seni ya da beni olmaz. Biz halkımıza hizmeti kutsal bir görev olarak görüyoruz. Bu konuda İl Özel İdaresi ve İl Genel Meclisi projemizi aynı şekilde realize ederek Pelitözü Gölpark projesi çalışmalarına başladılar. Bizde Bilecik Belediyesi olarak destek verdik. Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansının (BEBKA) desteği ile Pelitözü Gölpark projesi hayat bulmaya başladı. Gölpazarkın içerisinde Bilecik Belediyesi olarak spor alanı ve çocuk adası şeklinde oyun parkları oluşturduk. Yeşillendirme ve çevre düzenlemesi çalışmalarına devam edeceğiz. Gençlerimizin bölgede daha fazla spor aktiviteleri yapmalarına ilişkin olarak gerekli imkanı ve yeri oluşturacağız.
     Yağcı, gençlere daha fazla faaliyet alanı olması gerektiğine inandıkları için orada bir amfi tiyatro yapma kararı aldıklarını ifade ederek, ilerleyen zamanlarda amfi tiyatroya açık hava sineması kazandırmaya hedeflediklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Pelitözü Gölpark Amfi Tiyatro Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER