Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik:

Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik: -Kırşehire hangi spor salonu yapılıyorsa Polatlıya da aynı spor salonu yapılıyor. 150 bin nüfuslu, 250 bin nüfuslu illere hangi hastane yapılıyorsa Polatlıya da o yapılıyor (Fotoğraf


ANKARA (A.A) - Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik, Kırşehire hangi spor salonu yapılıyorsa Polatlıya da aynı spor salonu yapılıyor. 150 bin nüfuslu, 2 yüz elli bin nüfuslu illere hangi hastane yapılıyor sa Polatlıya da o yapılıyor dedi.
     Çelik, Polatlıda gerçekleştirilmekte olan Mehmet Akif Mahallesi asfalt çalışması, hayırsever Mevlüt Yılmazın Belediyenin bağışladığı arsa üzerine inşa ettiği ilköğretim okulu binası, TMO Silosu Kültür Merkezi, vergi dairesi yaya alt geçidi, Yenimahalle 60 konut ve mahalle konağı inşaatı, 300 yataklı bölge hastanesi, 1500 kişilik spor salonu, yeni itfaiye binası, yeni adliye sarayı, engelliler rehabilitasyon ve buluşma evi, Zafer mahallesi konağı, Necip Fazıl Parkı 2. Etap çalışmalarını gezerek incelemelerde bulundu.
     Başkan Yakup Çelik, incelemelerinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Nüfusu 150- 250 bin nüfuslu şehirlere ne yapılıyorsa, oralarda hangi alt üst geçitler yapılıyorsa Polatlıya da o yapılıyor dedi.
     Belediye olarak, kendi ölçeklerindeki pek çok il ve ilçeden daha başarılı oldukları görüşünü ifade eden Çelik, Bunu şahsım değil, bunu tüm belediye başkanı arkadaşlarımız, hükümet üyelerimiz, milletvekillerimiz dile getiriyor, zaten bizim bu hakkımızı teslim ediyorlar. Çalışkan ve başarılı proje üreten belediye olduğumuzu herkes teslim ediyor diye konuştu.
     Başkan Çelik, bu sene Polatlıya 50 bin tonun üzerinde asfalt serileceğini, şimdiye kadar 42 bin ton asfaltın cadde ve sokaklara uygulandığını, yeni adliye sarayının yeni yasama döneminde hizmete gireceğini, 300 yataklı bölge hastanesinin de 2014 yılında tamamlanacağı sözlerine ekledi.
    
     Yayıncı: Bilal Yakınbaş
<< Önceki Haber Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER