Polatlılı kadınlara Ankara turu

Polatlılı kadınlara Ankara turu -Büyükşehir Belediyesi, Kent Turu projesi kapsamında ilçelerden gelen gruplara Ankarayı gezdiriyor


ANKARA (A.A) - Ankara Büyükşehir Belediyesinin, Kent Turu projesi kapsamında ilçelerden gelen gruplara Ankarayı gezdirdiği bildirildi.
     Büyükşehir Belediyesi basın merkezinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ankaranın turizmine katkı sunulması amacıyla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Kent Turu projesiyle, meraklılara Başkentin tarihi ve turistik yerlerini yakından tanıma imkanı sunuluyor.
     Ücretsiz düzenlenen Kent Turu projesi ile en az 35 kişiden oluşan gruplara, otobüs ve rehberlik hizmetiyle birlikte Ankaranın tarihi, kültürel, turistik yerleri ile parklarını görme imkanı tanınıyor.
     Polatlı Kaymakamlığının başvurusuyla bürokrat eşleri ve Polatlıda çalışan kadınlardan oluşan bir grup da Ankarayı gezerek yaşadıkları şehrin güzelliklerini görme imkanı buldu. Grubun ilk durağı 1. TBMM oldu. Daha sonra grup Hacı Bayram Veli Camii, Rahmi Koç Müzesi, Ankara Kalesi, Çıkrıkçılar Yokuşu ve parkları gezdi.
     Gezi sırasında grup üyelerine Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan Ankara Turistik Kent Rehberi ve Ankara Haritası dağıtılırken, geziden duydukları memnuniyeti dile getiren Polatlılı kadınlar, Hacı Bayramı çok beğendiklerini, gezinin çok güzel organize edildiğini Ankaraya hizmetlerinden ve emeklerinden dolayı Başkan Melih Gökçeke teşekkür ettiklerini söylediler.
     Kent Turu projesinden faydalanmak isteyen kent içinden veya kent dışından gelen grupların, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Turizm Şube Müdürlüğüne başvuruda bulunması gerekiyor.
     (YSA-EBG)
<< Önceki Haber Polatlılı kadınlara Ankara turu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER