Polis adaylarından kan bağışı desteği

Polis adaylarından kan bağışı desteği -Mucize Sensin kampanyasıyla kan bağışçısı sağlayan Adana Kemal Serhadlı PMYO öğrencileri ödüllendirildi


ADANA (A.A) - Kemal Serhadlı Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) öğrencileri, Türk Kızılayı Adana Şube Başkanlığı ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı işbirliğiyle düzenlenen Mucize Sensin kampanyasıyla Türk Kızılayına kan bağışçıları sağlıyor.
     Kemal Serhadlı PMYOda düzenlenen törende, kampanya kapsamında en çok bağışçı sağlayan öğrenciler ödüllendirildi.
     Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, törende yaptığı konuşmada, öğrencilerin bu organizasyona gönüllü olarak destek vermelerinin hem Türk Kızılayı, hem de Türkiye için çok önemli olduğunu belirtti.
     En çok kan bağışçısıyla 151 ünite kan bağışı kazandıran PMYO öğrencisi Oğuz Çalıma dizüstü bilgisayar hediye eden Aldırmaz, Bu hediye, bu kadar kanın karşılığı değil, vereceğimiz hediyeyle bu anlamlı günün daima hatırlamasını istiyoruz diye konuştu.
     Aldırmaz, kan bağışçısı toplamada 2. ve 3. sırada yer alan öğrencilere ise takım elbise, gömlek ve kravat hediye etti.
     Kemal Serhadlı PMYO Müdürü Nuri Ateş ise kampanyayla bin 420 ünite kan toplandığını ifade ederek, Hedefimiz 3 bin 333 ünite kan bağışı temin etmek. Büyükşehir Belediyesi hediyelerinden hariç, biz de belirli miktarda kan toplayan öğrencilerimize flash bellek hediye edeceğiz dedi.
     Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı da kan bağışının önemini anlattı.
     Bu kampanyayla sürekli kan bağışçıları kazanmak istediklerini belirten Saygılı, Mucize Sensin kampanyasıyla Türkiyenin ihtiyacı olan 2 milyon 2 yüz bin kana buradan çok büyük destek vermiş olacağız ifadelerini kullandı.
     Konuşmaların ardından, Aldırmaz, Ateş ve Saygılı ile birlikte çok sayıda gönüllü, kan bağışı yaptı.
     Daha sonra Kemal Serhadlı PMYO öğrencilerinden oluşan müzik grubu sahneye çıkarak, kan bağışçılarına eğlenceli dakikalar yaşattı.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Polis adaylarından kan bağışı desteği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER