Polis hırsızlığı engellemek için sokak sokak

Polis hırsızlığı engellemek için sokak sokak geziyor


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep polisi, hırsızlık olaylarını engellemek için etiket' title='sokak haberleri'>sokak sokak gezerek, vatandaşları uyarıyor.
     Gaziantep Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmaları kapsamında evden ve otodan hırsızlık olaylarıyla ilgili vatandaşları bilinçlendiriyor.
     Polisler, bire bir bilgilendirme çalışmaları, mahalle toplantıları, apartman ve site toplantıları, park ve bahçelerde açık hava toplantıları düzenleyerek, vatandaşları hırsızlık olaylarına karşı uyarıyor.
     Güvenlik ekipleri, vatandaşların hırsızlık mağduru olmamaları için almaları gereken tedbirleri anlatan 6 bin 500 adet etiket hazırladı. Bu etiketler Konak ve Sarıgüllük mahallesinde farklı zamanlarda tüm personelin katılımıyla müstakil ikametler, apartmanlar ve site girişlerine mahalle sakinlerinin kolayca görebilecekleri şekilde yapıştırıldı. Apartman yöneticileri, kapıcıları ve ikamet sahipleriyle birebir görüşülerek etiketin içeriği ve amacı anlatılıp hırsızlık olaylarına karşı vatandaşlar duyarlı hale getirildi.
     Polisin tutumundan memnun olan vatandaşlar, alınması gereken tedbirlerin aslında çok basit olduğunu ancak insanların hırsızlık mağduru olmadan tedbir almadıklarını ifade etti.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Polis hırsızlığı engellemek için sokak sokak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER