Polis teşkilatının 168. kuruluş yılı

Polis teşkilatının 168. kuruluş yılı


ANKARA (A.A) - Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
     Şahin, mesajında, polis teşkilatının kanun hakimiyetini sağlama ve suçlularla mücadele gibi çok önemli bir görevi yerine getirdiğini belirterek, polis teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümünü kutladı.
     Polis Haftası nedeniyle ilçede bir dizi etkinliklerin de yapılacağını hatırlatan Kaymakam Şahin, mesajında şunlara yer verdi:
     "İlçemizin huzuru için gece gündüz çalışarak büyük bir özveri gösteren, yaptığı başarılı çalışmalar sayesinde başta vatandaşlarımız olmak üzere toplumun tüm kesimi tarafından takdir edilen emniyet teşkilatımıza, en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Emniyet teşkilatımız, halk ile diyalog kurarak yürüttükleri güvenlik hizmetleri sayesinde güven duygusunun ilçede yerleşik hal almasında büyük bir rol oynamışlardır.
     Bu görevlerini, bundan böyle de milletinden aldığı güç ve destekle, başarıyla yerine getireceklerine içtenlikle inanıyorum. Başarılı çalışmalarının her zaman artarak devam etmesini diliyorum. Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümünde, zor ve zorluğu ölçüsünde de onurlu görevlerini büyük bir özveriyle ve insan sevgisiyle yerine getirmekte olan tüm emniyet mensuplarımızın gününü kutluyor, bir ömür boyu aile bireyleriyle sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler temenni ediyorum. Ayrıca bu önemli görevi yerine getirirlerken şehit olan aziz şehitlerimizi minnetle ve rahmetle anıyor, gazilerimize ve ailelerine uzun ömürler diliyorum."
    
     Muhabir: Hüseyin Yiğiner
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Polis teşkilatının 168. kuruluş yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER