Polis teşkilatının 168. kuruluş yılı

Polis teşkilatının 168. kuruluş yılı -Çorum Valisi Başköy: -"Polisimiz, yurt genelinde olduğu gibi ilimizde de huzuru ve güveni vazgeçilmez hedef kabul ederek üstün hizmet ve sorumluluk anlayışı içinde görevini ifa etmektedir"


ÇORUM (A.A) - Çorum Valisi Sabri Başköy, "Polisimiz, yurt genelinde olduğu gibi ilimizde de huzuru ve güveni vazgeçilmez hedef kabul ederek üstün hizmet ve sorumluluk anlayışı içinde görevini ifa etmektedir dedi.
     Polis teşkilatının 168. kuruluş yılı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Vali Vaşköy, kurulduğu günden bugüne ülkede huzur ve güvenliği sağlamayı, vatandaşın can ve mal güvenliğini korumayı kendisine görev edinen, desteğini halktan alan Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıldönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
     Emniyet teşkilatının gerek idari gerekse pratik anlamda köklü bir birikime sahip olduğunu ifade eden Vali Başköy, mesajında şunları kaydetti:
     "Emniyet teşkilatımız günümüzde modern koşulların gerektirdiği her türlü teknik ve idari donanıma sahip olarak başarılı hizmetler vermektedir. Polisimiz, yurt genelinde olduğu gibi ilimizde de huzuru ve güveni vazgeçilmez hedef kabul ederek üstün hizmet ve sorumluluk anlayışı içinde görevini ifa etmektedir. Polis teşkilatının kuruluşunun 168. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası münasebetiyle, Çorumda güven ortamının teşkil edilmesinde emeği geçen tüm emniyet mensuplarını kutluyor, görevi başında şehit olan polislerimizi rahmet, gazilerimizi şükranla anıyorum."
    
     Muhabir: Gazi Nogay
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Polis teşkilatının 168. kuruluş yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER