Polis teşkilatının 168. kuruluş yılı

Polis teşkilatının 168. kuruluş yılı -İzmir Emniyet Müdürü Bilkay: "Kutsal görevimizi hedef doğrultusunda, ilke ve inkılapların ışığında, hukukun üstünlüğüne inanarak, yılmadan ve yorulmadan sürdüreceğimize söz veriyoruz"


İZMİR (A.A) - İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay, "Kuruluşumuzun 168. yılında da kutsal görevimizi hedef doğrultusunda, ilke ve inkılapların ışığında, hukukun üstünlüğüne inanarak, yılmadan ve yorulmadan sürdüreceğimize söz veriyoruz" dedi.
     Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü İzmirde törenle kutlandı. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Atatürk anıtına çelenk konuldu.
     İzmir Emniyet Müdürü Bilkay, törende yaptığı konuşmada, emniyet teşkilatının kurulduğu günden itibaren köklü bilinci, tecrübesi ve fedakar mensuplarıyla halkın huzuru, refahı ve mutluluğu için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak 24 saat görevinin başında olduğunu söyledi.
     Bilkay, şunları kaydetti:
     Teşkilat olarak yaptığımız görev ve yüklendiğimiz sorumluluğun oldukça hassas olduğunun bilincindeyiz. Türk polis teşkilatımız gerek bilgi birikimi gerekse kendisini sürekli geliştirme hedefi ile teknolojik gelişmelere ayak uydurarak suç ve suçlularla mücadelesindeki başarılara her gün bir yenisini daha ekleyerek görevini büyük bir kararlılıkla sürdürmeye devam edecektir. Emniyet teşkilatı olarak kuruluşumuzun 168. yılında da kutsal görevimizi hedef doğrultusunda, ilke ve inkılapların ışığında, hukukun üstünlüğüne inanarak, yılmadan ve yorulmadan sürdüreceğimize söz veriyoruz.
    
     Muhabir: Hüseyin Bağış
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Polis teşkilatının 168. kuruluş yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER