Polis Teşkilatının kuruluşunun 168inci yılı

Polis Teşkilatının kuruluşunun 168inci yılı -Polisler Dağkapı Meydanında vatandaşlarla birlikte halay çekti -Diyarbakırda özel harekat polisleri tarafından gerçekleştirilen tatbikatta, eğitimli köpekler yardımıyla rehine kurt


DİYARBAKIR (A.A) - Diyarbakırda özel harekat polisleri tarafından gerçekleştirilen tatbikatta, eğitimli köpekler yardımıyla rehine kurtarma operasyonu düzenlendi. Polisler vatandaşlarla birlikte halay çekti.
     Polis Teşkilatının kuruluşunun 168inci yıl dönümü dolayısıyla Dağkapı Meydanına kurulan polis etkinliklerinin sergilendiği stantların açılışını yapan Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Recep Güven, Çok güzel bir gün. Vatandaşlarımız tarafından çok olumlu bildirimler alıyoruz. Hizmet vermekten onur duyduğumuz halkımızla halay çekmekten zevk duyduk. Bizi destekliyorlar bu müthiş bir destektir. Bu güzel beklentilerin bir yansımasıdır. İnşallah daha güzel olacak daha coşkulu kulanacağız. 10 Nisanı vatandaşlarımızla birlikte kutlamayı düşünüyor ve çok fazla katılım bekliyoruz dedi.
     Polisler stantlarda, vatandaşların hırsızlara karşı alması gereken önlemler, uyuşturucu kullanımının zararları ve ailelerin yapması gerekenlerle ilgili broşürler dağıttı.
     Etkinlikler kapsamında bomba arama köpekleri, bomba ve uyuşturucu araması yaparken, özel harekat polisleri eğitimli köpekler yardımıyla rehine kurtarma operasyonu düzenlendi.
     Gençlik Destek Merkezi öğrencileri tarafından konser verilirken, Emniyet Müdürü Güven ve polis memurları vatandaşlarla birlikte halay çekti.
     Ayrıca stantları gezen vatandaşlara tatlı ve içecek ikram edildi.
    
     Muhabir: Nail Kadırhan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Polis Teşkilatının kuruluşunun 168inci yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER